Η Σάρκα φτιάχτηκε το 1989 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ηχογραφούν για πρώτη φορά την ίδια χρονιά στη μικρή τοπική ανεξάρτητη εταιρία "Εκμετάλλευση tapes" (Exploitation Tapes) και κυκλοφορούν σε 100 κομμάτια την δουλειά τους σε κασέτα γραμμένη ζωντανά στο στούντιο , με τίτλο "Όνειρο Βαφής Χειλιών" και το 1991 στην ίδια εταιρία την "The Banana Cassette" που ήταν όλος ο δίσκος των Velvet Underground διασκευασμένος με πανκ - και όχι μόνο άποψη και αυτή σε 100 κομμάτια .

Αργότερα , τον ίδιο χρόνο κυκλοφόρησαν ένα τραγούδι με τον τίτλο "Τρέλλα" στη 7" συλλογή του περιοδικού "Στις Σκιές του Β-23" , Fragmenta II (μαζί με τους Lost Bodies , Petunia Pig και Ερεβος)

Συμμετέχουν σε μια βίντεο-συλλογή που ονομαζόταν "The Optic-Acoustic Bomb" με δύο τραγούδια σε ζωντανή εμφάνιση (Χρήμα, Πόπ Κορίτσια) που εκδόθηκε από μια μικρή ανεξάρτητη εταιρία από το Κιάτο Κορινθίας, την Fifth Dimension , μαζί με άλλα συγκροτήματα της τότε σκηνής.

Το 1993 , στην ανεξάρτητη εταιρία "Elfish Records" , κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ , σε δίσκο βινυλίου μόνο , με τον τίτλο "Εσωτερικότητα Στο Άγριο Έξω".

Το 1997 συμμετέχουν με το τραγούδι "Ηχητική Νεότητα" στη συλλογή "Supernerdmobile" του γκαράζ-πανκ περιοδικού "The Thing from another world".

Tο 1999 εκδίδεται το δεύτερο άλμπουμ τους με τον τίτλο "Πολίτης Του Kόσμου" μόνο σε cd αυτή τη φορά και από την ανεξάρτητη Wipeout Records.

Η "Σάρκα" είναι οι:

Δημήτρης Πολυχρονάκης (κιθάρες , φωνή) , Μανώλης Σφακιανάκης (μπάσσο) , Κώστας "πανκ" (τύμπανα).

Εχουν συμμετάσχει κατά καιρούς οι: Ανδρέας Βερρόπουλος (κιθάρα) , Μηνάς Καλαθάκης (τύμπανα) , Αντώνης Ζήβας (συνθ μπάσο) , Γιάννης Παναγιωτάκης (τύμπανα) , Πολύδωρος Φραντζεσκάκης (τύμπανα) , Μπάμπης Ανταλουδάκης (τύμπανα) και Μάρκος Πινακουλάκης (τύμπανα).

 

 
copyright by Sarka 1989-2013